Voor 23:30 besteld > vandaag verzonden | Wekelijks nieuwe items 🔥 | Co2 neutrale verzending

Winkelmandje

Filteren
Filter by Prijs
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bijtspeelgoed van Sophie de giraf bij Ravies Kids

Bijtspeelgoed van Sophie de Giraf, zijn de leukste giraffen van Nederland! Deze bijtspeeltjes zijn met de hand gemaakt van 100% natuurlijk rubber, dit is natuurlijk super goed voor je kindje! De bijtspeeltjes van Sophie De Giraf zorgen voor een glimlach op ieder gezicht. Dit speelgoed is voor zowel jongetjes als meisjes en geschikt van 0 tot 3 jaar oud. Het girafje stimuleert alle zintuigen van jouw kleintje!

Hoe ziet Sophie de giraf eruit?

Het bijtspeelgoed van Sophie de giraf is dus met de hand gemaakt van 100% natuurlijk rubber, dit alleen al is een goede reden om dit speelgoed aan te schaffen voor je kindje! De oortjes, poten en hoorntjes van Sophie de giraf zijn ervoor bedoeld om op te kauwen en sabbelen. Zo zorgt het bijten op het speeltje voor het verzachten van het tandvlees, dit verminderd de pijn wanneer de tandjes doorkomen. Fijn voor jouw kleintje en dus ook voor jou! Ook hoort je kindje bij het indrukken van het speeltje een fijn geluid, dit stimuleert het gehoor en laat het kindje kennis maken met oorzaak en gevolg. De donkere oogjes van Sophie zorgen voor visuele stimulatie. En het speeltje heeft ook een herkenbare geur, zo vind jouw kleintje zijn favoriete giraf tussen al het speelgoed.

Waarom jouw kleintje Sophie de giraf nodig heeft

De bijtfiguren van Sophie de giraf zijn licht van gewicht en makkelijk vast te pakken. Zo kan jouw kleintje er makkelijk mee spelen en helpen de bijt figuurtjes bij zijn of haar ontwikkeling. Dankzij de vorm en structuur doen deze schattige bijtspeeltjes is het echt een verlossing van tandvleespijn. Door de oortjes en de nek van Sophie kan jouw kleintje druk zetten en pijn verlichten waar het voor hem of haar nodig is. Kids stoppen alles wat los en vast zit in hun mondje. Het is verstandig om te kiezen voor speelgoed waarvan je zeker weet dat het geen schadelijk stoffen bevalt, veilig gebruikt kan worden en duurzaam geproduceerd wordt. De girafjes van Sophie de Giraf zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen zoals phthalates, PBA en PVC. Kortom het bijtspeelgoed van Sophie de Giraf is dus een geheel veilige keus! Door steeds weer te kiezen voor een figuurtje van Sophie De Giraf bouwt jouw kleintje een band op met het vriendelijke girafje. Omdat de bijtspeeltjes (als je ze goed onthoud) en door de goede kwaliteit lang meegaat kan jouw kindje hier dus jaren van genieten. Steeds weer een herkenbaar gezicht in de wieg. En leuk om te weten! Sophie is al 50 jaar een van de gewildste girafjes onder de kids. Sophie de Giraf heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Wereldwijd zijn er al 30 miljoen giraffen verkocht en dit worden er nog elke dag meer..

Het speelgoed van Sophie de Giraf bij Ravies Kids

  • Sophie de Giraf bijtring
  • Sophie de giraf koelbijtring
  • Sophie de Giraf rammelaar
  • Sophie the Giraffe set

De keuze is reuze

De bijtspeeltjes van Sophie De Giraf zijn tijdloos en makkelijk in gebruik. Je hebt ze in verschillende soorten en maten, zo is er een girafje voor iedereen. We hebben o.a. een rammelaar, bijtring en koelbijtring in ons assortiment. Nog op zoek naar een leuk kraamcadeau? Dan valt het bijtspeelgoed van Sophie De Giraf zeker in de smaak! Alle bijtspeeltjes zijn verpakt in een geschenkdoos. Shop de bijtfiguren of overig speelgoed online of kom langs in onze boutique. 

Hoe maak ik het bijtspeelgoed van Sophie de giraf schoon?

Waarom moet ik de bijtfiguren schoonmaken? Kinder laten hun speelgoed overal rondslingeren door al het speeksel wat op het speeltjes terecht komt trekt het veel bacteriën aan. Het is dus slim om in de gaten te houden waar het speeltje zich bevindt. Maak het speeltje schoon om het aantal bacteriën beperkt te houden. Hoe maak ik Sophie de Giraf het beste schoon? Er zijn een aantal tips om er voor te zorgen dat het speeltje lang mee gaat. Neem een antibacteriële doek en vul een kom met lauw water. In dit water doe je onschadelijke handzeep. Meng de zeep met het lauwe water en maak de doek vochtig met dit mengsel. Wring de doek daarna goed uit, zo weet je zeker dat de doek niet te nat is. Om er heel zeker van te zijn dat er geen water in de giraf komt houd je vinger dan op het gaatje dat te vinden is aan de zijkant van het speeltje. Maak nu Sophie de Giraf schoon met de doek. Het slimste is dus om de bijtspeeltjes schoon te maken met een vochtige doek en zachte zeep. Probeer het speeltje absoluut niet onder te dompelen in bad of onder de kraam. Bijtfiguren van natuurlijk rubber kan je niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen.