Voor 23:30 besteld > vandaag verzonden | Wekelijks nieuwe items 🔥 | Co2 neutrale verzending

Winkelmandje

Filteren
Filter by Prijs
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lanco bijtspeelgoed bij Ravies Kids

Wij hebben de leukste Lanco bijtspeeltjes voor jullie ingekocht! Zo is er voor ieder een favoriet figuur. De bijtfiguren worden nog op een traditionele manier gemaakt. Sommige onderdelen van het bijtspeelgoed worden nog met de hand gemaakt, wat er voor zorgt dat ieder speeltje uniek is. Alle bijtfiguurtjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten. Het natuurlijke rubber dat ze gebruiken komt van de Hevea-boom. Dit rubber is geheel veilig, niet giftig en biologisch afbreekbaar. Ook worden ze beschilderd met eetbaar kleurstof, dit zorgt ervoor dat de kids er veilig op kunnen sabbelen en bijten. Lanco toys zijn vrij van PVC, BPA, Nitrosaminen en Phthalaten, dus een geheel veilige keus. Door de manier van produceren kunnen de kleuren van het bijtspeelgoed soms iets afwijken.

De Lanco bijtspeeltjes zijn makkelijk vast te pakken omdat ze speciaal gemaakt zijn voor kinderhandjes. Door de vrolijke kleuren en vormen vallen de bijtspeeltjes bij jou kleintje in de smaak. Voor zowel jongens als meisjes!

Op zoek naar een leuk kraamcadeautje? Ga dan voor de bijtspeeltjes van Lanco! De speeltjes kunnen al vanaf de geboorte gebruikt worden en door de verschillende vormen en kleuren is er een favoriet voor iedereen. Alle bijtspeeltjes zijn verpakt in een beige geschenkdoos.

Geschiedenis Lanco

In 1952 is Alfredo Domingo gestart met het Spaanse merk Lanco. Dit om zo zijn onvoorwaardelijke liefde voor kinderen en huisdieren vorm te geven. Lanco was het eerst bedrijf te wereld dat 100% latex artikelen verkocht en wordt in Barcelona met alle liefde gemaakt. Al snel werd Lanco in verschillende landen verkocht. Door hun passie en gretigheid leveren ze al jaren topproducten die steeds weer worden verbeterd.

Waar Lanco bijtspeeltjes wel niet goed voor zijn

De rubberen bijtspeeltjes van Lanco helpen bij het verzachten van het tandvlees zodat je zoontje of dochtertje minder last heeft wanneer de tandjes doorkomen. Ook richten deze bijfiguren zich op ontwikkelen van verschillende zintuigen zoals, zien, proeven, horen en voelen. De speeltjes zijn al geschikt vanaf de geboorte. Je kindje kan de Lanco bijtring makkelijk vastpakken en de bijtspeeltjes maken ook nog eens een subtiel rammelgeluid. We hebben verschillende figuurtjes in ons assortiment zoals de tijger, de panda en het blad. Bekijk ons gehele assortiment op de website.

 • Leeftijd: 0+ maanden
 • Stimuleert zintuigen
 • Materiaal: 100% natuurlijk rubber
 • Ideaal bij het doorkomen van tandjes
 • Verpakt in beige geschenkdoosje

Verschillende figuurtjes van Lanco

Lanco heeft verschillende soorten bijtspeelgoed wij hebben de leukste voor jullie uitgezocht en op een rijtje gezet.

Lanco blad: Het groene blad is een echt musthave. Het laat jouw kindje kennis maken met de natuurlijk en helpt meteen tegen de tandpijn van jouw kleintje. Het blad is makkelijk vast te pakken op meerdere manieren en het schoonmaken van dit item is een eitje.

Lanco panda: Dit panda bijtfiguurtje is de nieuwe favoriet van jouw mini! De panda heeft een lieve uitstraling en is makkelijk vast te pakken door de ring onderaan de panda.

Lanco tijger: Deze lanco tijger is voor de stoere kids onder ons. De oranje tijger is makkelijk vast te pakken door de ring en raak je niet makkelijk kwijt. Je kunt je kindje de hele dag laten spelen met het bijtspeelgoed van Lanco.

Lanco pinquin: De lieve pinguin is een van de fijnste bijtspeeltjes door de ring kunnen de kleine handjes van jouw baby het bijtfiguur makkelijk vastpakken en zal deze niet meer los willen laten.

Lanco bijtfiguren schoonmaken

Het beste is om de bijtspeeltjes schoon te maken met een vochtige doek en zachte zeep en niet onder te dompelen in bad of onder de kraam. Bijtfiguren van natuurlijk rubber kan je niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen.

 • Lanco bijtring
 • Lanco bijtspeeltjes
 • Lanco bijtspeelgoed
 • Lanco speelgoed
 • Lanco toys
 • Lanco baby