Voor 23:30 besteld > vandaag verzonden | Wekelijks nieuwe items 🔥 | Co2 neutrale verzending

Winkelmandje

Filteren
Filter by Prijs
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alecto, de betrouwbaarste electro voor jou!

Alecto is een welbekend betrouwbaar bedrijf in elektronica. Zij produceren slimme en betaalbare producten voor de consument. Alecto heeft het als gedachte om het leven praktischer comfortabeler en vooral veiliger te maken. Dit bedrijf is uitgebloeid tot een van de grootste bedrijven op elektronica gebied, zij kunnen dus met zekerheid zeggen dat er in ieder huishouden een Alecto product te vinden is!

Waarom jij Alecto nodig hebt!

Alecto produceert al meer dan 40 jaar elektronica. Zij produceren alle elektronica voor in je huis! Zij bieden garantie zoals: Bij babyfoons is er geen stoorzender, dit mag ook niet gebeuren. De kleinste bewegingen worden gesignaleerd met de wifi-camera en babyfoon, zo weet jij altijd wat er wanneer gebeurd.

Het assortiment van Alecto

Het assortiment van Alecto is erg breed. Zo breed zelfs dat zij het assortiment hebben opgesplitst in 2 groepen, namelijk:

Alecto Home: Dit deel van het assortiment staat voor alle beveiliging in en rondom je huis. Bij Alecto Home koop je onder andere: rookmelders, camerabewaking, adapters, batterijen, zaklampen, wandklokken en alles wat betreft smart wifi producten voor in je huis.

Alecto Baby: Dit assortiment is het assortiment wat speciaal ontwikkelt is voor jouw kleintje. In dit assortiment zit onder andere een babyfoon met of zonder camera en met of zonder wifi, thermometers, weegschalen, nachtlampjes, alles op het gebied van veiligheid en allerlei keukenapparatuur om het eten voor jouw kleintje te maken!

Alecto baby assortiment

Het assortiment van Alecto baby is alleen gericht op alle electronica die jij nodig hebt voor jouw kleintje. Je wil alleen het beste voor je baby en dat is ook wat Alecto biedt. Uitstekende producten, die regelmatig worden uitgeroepen tot Beste koop en Beste uit de test, ook wint Alecto hier regelmatig awards mee. Ouders beoordelen Alecto erg goed, en geven aan dat de producten heel erg makkelijk in gebruik zijn. Op het gebied van babyfoons zijn ze zelfs marktleider. Zij hebben de beste producten voor een goede prijs, en passen dus binnen elk budget.Het assortiment bevat verschillende producten en de belangrijkste zijn hieronder voor je uitgelicht:

Babyfoon: De babyfoons van Alecto zijn super veilig. De babyfoons hebben een groot bereik, Het bereik verschilt per babyfoon, maar kunnen oplopen tot wel 3000 meter! Zo kun jij je kindje altijd horen ook al is hij/zij niet bij je in de buurt! Sommige babyfoons hebben een scherm, hier kun jij jouw kleintje ook op zien. Zo kun je je kindje niet alleen met geluid in de gaten houden, maar ook met beeld! Alecto heeft ook een babyfoon ontwikkelt speciaal om mee op vakantie te nemen, deze babyfoons hebben een sterker bereik en werken met scandinavische temperaturen. (Tot wel -15 graden!) De babyfoons van Alecto hebben een stoorvrij bereik.

Thermometers: Alecto heeft verschillende soorten thermometers. Zij hebben bijvoorbeeld thermometers voor in bad. Zo kun je de temperatuur meten van het water waar jouw baby’tje in ligt. Deze thermometer meet ook de temperatuur van de lucht binnenshuis indien je hem daarvoor gebruikt. Verder hebben zij oorthermometers, digitale thermometers en infrarood thermometers. Met een infrarood thermometer kun jij via het voorhoofd de temperatuur van je kindje opmeten.

Babyvoeding: Alecto babyvoeding heeft verschillende flessenwarmers, binnen 90 seconden heb jij het flesje warm! In deze flessenwarmers passen verschillende soorten flesjes en is dus geschikt voor verschillende maten. Ook kun je verschillende hapjes maken met de babyvoeding processor van Alecto.

Keurmerken van Alecto

Alle producten worden getest en goedgekeurd door de Nederlandse voedsel en warenautoriteit. In andere gevallen is het getest door de consumentenbond. Alle producten die je aanschaft van Alecto zijn dus veilig!

  • Alecto
  • Alecto thermometer
  • Alecto babyfoon
  • Alecto home
  • Alecto babyvoeding