Voor 23:30 besteld > vandaag verzonden | Wekelijks nieuwe items 🔥 | Co2 neutrale verzending

Winkelmandje

Filteren
Filter by Prijs
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Summer stylin’.

Naast badpakjes zijn de leukste bikini’s voor your little girl te vinden bij Ravies! Met een heerlijk zonnig weertje zijn de meeste mensen al snel erg vrolijk en stromen de goede ideeën over! Van de gezelligste gezinsuitstapjes naar het zwembad of heerlijk uitwaaien op het strand, tot de leukste gezinsvakanties. Wat natuurlijk een echte musthave is voor dit heerlijke weer is de perfecte bikini voor je dochter. Voor iedereen is er bij Ravies wat leuks te vinden. Heb je echt een fanatieke zwemster in huis of houdt ze liever van gezellig spelen aan het water of op het strand bij Ravies hebben we de leukste trendy en comfortabele bikini’s voor meisjes.

Mix & Match your favourite!

Bikini’s zijn er in allerlei soorten en maten. Een basisbikini is vanzelfsprekend, hierbij hoort een broekje en haltertopje. Ook is een bandeau bikinitopje erg leuk! Deze zijn gevormd in een soort band. Met de Mix & Match bikini’s kun je niet vroeg genoeg beginnen. Combineer dat ene leuke basic broekje met dat favoriete printed topje voor een perfecte match! Combineer kleuren, gedetailleerde items en prints tot een prachtige set.

Pasvorm

Houd altijd rekening met de pasvorm van een item als je zwemkleding gaat bestellen voor je meisje. Jonge meisjes of baby’s hebben natuurlijk nog niet de rondingen die dames wel hebben. Hierdoor blijft alles minder gemakkelijk zitten waar het hoort en dat kan nog best vervelend zijn voor haar. Een bikini of badpak kan nog zo leuk staan of zo mooi zijn, als het niet lekker zit doe je haar hier geen plezier mee!